Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /var/www/clients/client54/web98/web/textpattern/lib/txplib_db.php on line 14

Deprecated: Function split() is deprecated in /var/www/clients/client54/web98/web/textpattern/lib/txplib_misc.php(574) : eval()'d code on line 408
Thijs de Jong: Bewegwijzering WDKA


Bewegwijzering WDKA

In opdracht van:
Willem de Kooning Academie Hogeschool Rotterdam
Blaak 10 en Wijnhaven 61, Rotterdam

De bewegwijzering voor de open dag van de Willem De Kooning Academie Rotterdam wordt elk jaar door studenten verzorgt. Dit jaar was de opdracht aan onze klas gegeven, waarnaar een ieder zijn eigen interpretatie hiervan voorstelde. Ik heb zelf voor een vrij zakelijke vorm gekozen, omdat de navigatie door het gecompliceerde gebouw naar mijn visie weinig ruimte te bieden heeft voor creatieve en mogelijk storende elementen.
Dat was dan ook de reden om mijn versie als uitgangspunt te nemen, maar tegelijkertijd ook de kritiek omdat je als academie toch meer moet bieden dan iets wat werkt.
Mijn basis was dan ook de plattegrond die de twee gebouwen met vier verdiepingen met elkaar verbinden. Om er toch een interessantere vorm van te maken zijn we gekomen tot dit enigszins abstracte icoon, dat een verwijzing is naar de google marker met daaronder het Blaak en Wijnhaven gebouw.

open dag wdka

open dag wdka

open dag wdka

open dag wdka

thijs de jong browse tags

Over Thijs de Jong


Thijs de Jong
+316 15 20 29 22
thijsdjong@gmail.com
.